top of page

Aromawickel - Metoda protiv celulita

Aromawickel je inovativna metoda protiv celulita koja se sastoji od povijanja kože zavojima natopljenim eteričnim uljima i kremama, provodeći se kroz četiri faze: soft, medium, extra i supra. Ova metoda je jedna od najuspješnijih u profesionalnoj upotrebi za uklanjanje celulita i masnoća na prirodan način, prilagođena svakom problemu i tipu kože.

Faze metode Aromawickel:

  1. Soft: U prvoj fazi koristi se nježni soft zavoj kako bi se koža pripremila za daljnje tretmane.

  2. Medium: Druga faza uključuje upotrebu medium zavoja koji pojačava terapijski učinak na kožu.

  3. Extra: U ovoj fazi koristi se extra zavoj za intenzivniji tretman celulita i masnih naslaga.

  4. Supra: Posljednja faza, supra, donosi dodatnu stimulaciju kože i tkiva kako bi se postigli optimalni rezultati.

Princip djelovanja:

Aromawickel djeluje na principu regulacije tjelesne temperature kako bi se stimulirao organizam na potrošnju dodatne energije. Povijanje kože zavojima natopljenim eteričnim uljima podiže temperaturu na površini kože, dok se istovremeno hlađenjem unutarnjih organa snižava unutarnja tjelesna temperatura. Ova promjena temperature potiče organizam na sagorijevanje kalorija i potiče detoksikaciju tijela.

Glavni sastojci:

Eterična ulja eukaliptusa, paprene metvice, mentola i ružmarina su ključni sastojci losiona za povijanje. Ova ulja imaju terapeutski učinak na kožu i tkiva, potiču cirkulaciju, smanjuju upalu i potiču eliminaciju toksina.

Prednosti Aromawickel metode:

  • Četverostruko sagorijevanje masnih naslaga

  • Uklanjanje celulita i smanjenje obujma

  • Snažno zatezanje kože i tkiva

  • Efekt limfne drenaže

Zaključak:

Aromawickel je efikasna metoda koja pruža sveobuhvatan pristup u borbi protiv celulita i masnih naslaga, kombinirajući terapijske učinke eteričnih ulja s tehnikom povijanja zavoja. Ova metoda pruža vidljive rezultate i osigurava osjećaj svježine i revitalizacije kože.

bottom of page