top of page

NAŠA VIZIJA

Alpha et Omega predstavlja spoj izvrsnosti i inovacije u području kozmetičkih usluga, tretmana i edukacija. Naša misija je inspirirati i osnažiti ljude da postignu svoj maksimum ljepote, zdravlja i samopouzdanja.

S ponosom ističemo da smo prisutni na tržištu od 2015. godine, kontinuirano pružajući vrhunske usluge našim klijentima i polaznicima edukacija.

Nudimo širok spektar kozmetičkih usluga i tretmana, prateći najnovije trendove u industriji ljepote. Naš stručni tim pruža personalizirane tretmane koji su prilagođeni individualnim potrebama svakog klijenta.

Uz to, posvećeni smo edukaciji i usavršavanju stručnjaka iz kozmetičke industrije. Organiziramo tečajeve i seminare o uporabi najnovijih kozmetičkih aparata, nabavi materijala te primjeni proizvoda vodećih brendova poput Afrodite, Dermalogica, Jean d'Arcel i drugih.

Na našem web shopu možete pronaći širok izbor kozmetičkih proizvoda i materijala kako biste njegovali svoju kožu I kod kuće. Posjetite nas i istražite naš asortiman!

Naš centar za usluge i edukacije smješten je u poslovno-stambenom objektu Nova Galerija, gdje osiguravamo udoban i funkcionalan smještaj za naše polaznike. Korisnici edukacija imaju posebne pogodnosti, a dnevni najam smještaja prilagođen je vašim potrebama.

U Alpha et Omega, naš cilj je pružiti vrhunsku uslugu i podršku na putu ka postizanju vaših ljepotnih i zdravstvenih ciljeva. Pridružite nam se i zajedno gradimo ljepši i zdraviji svijet!

NAŠ TIM

alphaetosoba.jpg

MAGDALENA BURGER

Stručnjakinja u ljepoti, wellnessu i osobnom razvoju

Magdalena Burger, stručnjakinja u području ljepote i wellnessa, donosi više od jednog desetljeća iskustva u industriji ljepote i osobnog razvoja. Svojim stručnim znanjem i predanim radom, Magdalena je postala prepoznatljivo ime u području kozmetičkih usluga, wellnessa i osobnog treninga.

Svoju karijeru započela je po završetku Kemijske škole smjer kozmetičar i raznim s diplomomama iz područja kozmetike, a kasnije se usavršavala u području fitnessa i osobnog treninga, stičući certifikate kao što su Total Body Coach, HARD BODY program, Bodyweight trening  i ostali.  Njezino bogato iskustvo u kombinaciji s kontinuiranim usavršavanjem omogućilo joj je da postane priznata stručnjakinja u svojoj branši.

Sa strašću za ljepotom i wellnessom, Magdalena je osnovala Alpha et Omega, centar koji pruža širok spektar usluga u području ljepote, wellnessa i osobnog razvoja. Kroz personalizirane tretmane i edukaciju, Magdalena pomaže klijentima postići svoje ljepotne ciljeve i unutarnju ravnotežu.

Njezina predanost pružanju vrhunske usluge klijentima i vizija za poslovanje čine Alpha et Omega jedinstvenim mjestom gdje se ljepota, wellness i osobni razvoj stapaju u jedno. Magdalena je uvijek spremna prilagoditi se promjenama i izazovima industrije, čime osigurava da njezini klijenti uvijek dobiju najbolje moguće iskustvo.

Vaše povjerenje je ključno za nas, stoga smo ovdje kako bismo vam pružili podršku na putu prema unutarnjoj i vanjskoj ljepoti, zdravlju i osobnom razvoju.

os2.jpg

LORENA KOLMAN

Strastvena Kozmetičarka koja Brzo Uči i Svladava Tehnike

Lorena Kolman, mlada i talentirana, svoju strast prema kozmetičkoj industriji otkriva već u ranoj dobi. Iako se nije sasvim uklopila u svoje prethodno školovanje, već na drugom razredu  Opće gimnazije, odlučuje slijediti svoju strast i prebacuje se kako bi se posvetila karijeri u kozmetici.

S velikom strašću, Lorena upisuje prekvalifikaciju na Pučkom učilištu Zagreb, gdje intenzivno uči i usavršava se u području kozmetike. Neumorno prati najnovije trendove u aparativnoj kozmetici te uz edukacije brzo usvaja nove tehnike i metode, koje uspješno primjenjuje u praksi.

Njezina sposobnost brzog učenja i savladavanja tehnika samo je odraz njene velike ljubavi prema kozmetičkoj industriji i želje da svojim klijentima pruži vrhunske usluge. Lorena nastavlja se usavršavati i dalje, uvijek prateći najnovije inovacije i trendove u industriji ljepote.

bottom of page