top of page

UVJETI POSLOVANJA

1. Opći uvjeti

 

Dobrodošli na web stranicu Alpha et omega d.o.o. (dalje u tekstu "mi", "nas" ili "naša tvrtka"). Korištenjem ove web stranice pristajete na sve uvjete poslovanja navedene u nastavku. Molimo pročitajte ih pažljivo prije korištenja web stranice.

 

2. Opis proizvoda

 

Kozmetika: Svi proizvodi kozmetike detaljno su opisani, uključujući informacije o sastojcima, uputstva za uporabu, prednosti korištenja te preporuke za tipove kože ili probleme s kožom za koje su namijenjeni.

  

Aparati za kozmetiku: Opisi aparata za kozmetiku uključuju detalje o funkcijama i značajkama aparata, primjenu u kozmetičkim tretmanima, upute za uporabu, kao i tehničke specifikacije.

  

Fitness sadržaj: Proizvodi koji se odnose na fitness detaljno su opisani sa informacijama o materijalima, veličinama, namjeni, prednostima korištenja i preporučenim vježbama ili aktivnostima.

 

3. Načini plaćanja i dostava

 

Načini plaćanja: Trenutno prihvaćamo plaćanje putem transakcijskog računa na broj IBAN-a HR3624070001100437342, u korist Alpha et omega d.o.o. Nakon što primimo vidljivu uplatu, vaša narudžba će biti obrađena i dostavljena.

  

Dostava: Proizvodi će biti dostavljeni unutar vremenskog okvira od 2 do 15 radnih dana, ovisno o dostupnosti proizvoda. Nakon što izvršite narudžbu, bit ćete obaviješteni o očekivanom vremenskom okviru dostave.

 

4. Politika povrata

 

- Imate pravo na povrat proizvoda u roku od 7 dana od primitka narudžbe, uz povrat novca unutar roka od 30 dana od primitka vraćenog proizvoda. Molimo imajte na umu da se pravo na povrat može razlikovati ovisno o vrsti proizvoda. O detaljima prava na povrat bit ćete obaviješteni prilikom narudžbe ili možete kontaktirati našu službu za korisnike za više informacija.

 

5. Ostali kontakti

 

- E-mail za klijente: info@alphaetomega.hr

- E-mail za podršku: magdalena@alphaetomega.hr

- Telefon: 0911666136

- Adresa: Zagrebačka avenija 104

 

6. Datum

 

- Datum izrade: 6.6.24.

 

7. URL

 

- URL web stranice: [https://alphaetomega.hr](https://alphaetomega.hr)

 

8. Odgovornost za informacije

 

- Unatoč nastojanju da osiguramo točnost svih informacija na web stranici, ne možemo garantirati potpunu preciznost. Nismo odgovorni za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju.

 

 

9. Promjene uvjeta poslovanja

 

- Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta poslovanja u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Vaša daljnja upotreba web stranice nakon objave promjena smatrat će se vašim prihvaćanjem tih promjena.

bottom of page