top of page

Dijamantna Mikrodermoabrazija Lica: Savršenstvo u Pilingu za Zdrav i Blistav Ten

Otkrijte tajnu besprijekorne kože s našom dijamantnom mikrodermoabrazijom lica. Za razliku od tradicionalnih pilinga koji koriste kemijske ili mehaničke sastojke, dijamantna mikrodermoabrazija koristi precizno dizajnirane dijamantne glave kako bi nježno, ali učinkovito uklonila mrtve stanice kože, nečistoće i površinske nepravilnosti. Iskusite revolucionarnu tehnologiju koja će vašu kožu osvježiti, pomladiti i dati joj zdrav sjaj.

Mikrodermoabrazija koristi kontrolirani piling kako bi potaknula regeneraciju kože, potaknula proizvodnju kolagena i poboljšala tonus i teksturu kože. Dijamantne glave omogućuju precizno ciljanje problematičnih područja, čineći ovaj tretman idealnim za sve tipove kože, čak i osjetljivu i suhu kožu.

Nakon tretmana, koža će izgledati svježe, glatko i pomlađeno, smanjujući vidljivost pora, finih linija i pigmentacija. Ova neinvazivna i bezbolna procedura nudi trenutne rezultate bez vremena oporavka, što je čini savršenim izborom za one koji žele brzu i efikasnu revitalizaciju kože.

 • Koliko često smijem koristiti Masku od željeza?
  - Preporučuje se koristiti Masku od željeza jednom do dva puta tjedno za optimalne rezultate.
 • Mogu li koristiti Masku od željeza ako imam osjetljivu kožu?
  - Da, Maska od željeza je formulirana s obzirom na osjetljivu kožu i ne sadrži agresivne sastojke koji bi mogli iritirati kožu.
 • Koliko dugo traje jedna aplikacija Maske od željeza?
  - Maska se ostavlja da djeluje na licu 8-10 minuta prije nego što se ukloni pomoću magneta.
 • Je li Maska od željeza pogodna za sve dobne skupine?
  - Da, Masku od željeza mogu koristiti osobe svih dobnih skupina.
 • Postoje li neki posebni postupci nakon korištenja Maske od željeza?
  - Nakon uklanjanja Maske od željeza, preporučuje se nježno odmagnetiziranjelica posebnim tonikom i nanošenje hidratantne kreme.
 • Može li se maska kombinanirati i s drugim tretmanima?
  Maska od željeza može se sigurno kombinirati s drugim tretmanima, ali se preporučuje konzultacija s kozmetičkim stručnjakom kako bi se osiguralo da odabrani tretmani neće uzrokovati prekomjerno opterećenje kože ili nepoželjne reakcije.
 • *Niste pronašli odgovor na svoje pitanje?*
  Pošaljite nam brzi upit putem WhatsAppa ili maila, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
bottom of page