top of page

Maderoterapija Lica Oklagijama: Prirodna Ljepota kroz Inovativne Tehnike

Doživite revolucionaran pristup njezi lica kroz maderoterapiju oklagijama. Inspirirana drevnim metodama masaže, ovaj tretman koristi posebno dizajnirane drvene oklagije kako bi stimulirao kožu lica i potaknuo njezinu regeneraciju. Iskusite kombinaciju prirodnih tehnika i suvremenih inovacija za blistav i mladolik izgled.

Kroz nježne i precizne pokrete, naši stručni terapeuti ciljaju na ključna područja lica kako bi potaknuli cirkulaciju, oslobodili mišićnu napetost i potaknuli limfnu drenažu. Maderoterapija lica oklagijama ne samo da poboljšava tonus kože i smanjuje znakove starenja, već također pruža duboku relaksaciju i osjećaj opuštanja.

Ovaj tretman prirodnim putem potiče protok energije i revitalizira vašu kožu, ostavljajući je osvježenom i blistavom. Prepustite se iskustvu maderoterapije i otkrijte kako možete postići sjajnu i zdravu kožu na potpuno prirodan način.

 • Koliko često smijem koristiti Masku od željeza?
  - Preporučuje se koristiti Masku od željeza jednom do dva puta tjedno za optimalne rezultate.
 • Mogu li koristiti Masku od željeza ako imam osjetljivu kožu?
  - Da, Maska od željeza je formulirana s obzirom na osjetljivu kožu i ne sadrži agresivne sastojke koji bi mogli iritirati kožu.
 • Koliko dugo traje jedna aplikacija Maske od željeza?
  - Maska se ostavlja da djeluje na licu 8-10 minuta prije nego što se ukloni pomoću magneta.
 • Je li Maska od željeza pogodna za sve dobne skupine?
  - Da, Masku od željeza mogu koristiti osobe svih dobnih skupina.
 • Postoje li neki posebni postupci nakon korištenja Maske od željeza?
  - Nakon uklanjanja Maske od željeza, preporučuje se nježno odmagnetiziranjelica posebnim tonikom i nanošenje hidratantne kreme.
 • Može li se maska kombinanirati i s drugim tretmanima?
  Maska od željeza može se sigurno kombinirati s drugim tretmanima, ali se preporučuje konzultacija s kozmetičkim stručnjakom kako bi se osiguralo da odabrani tretmani neće uzrokovati prekomjerno opterećenje kože ili nepoželjne reakcije.
 • *Niste pronašli odgovor na svoje pitanje?*
  Pošaljite nam brzi upit putem WhatsAppa ili maila, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
bottom of page