top of page

MAGNETNO ČIŠĆENJE LICA ŽELJEZNOM MASKOM MASCHERRA AL FERRO

Otkrijte revolucionarni tretman koji će osvježiti vašu kožu - Masku od željeza! Ova inovativna metoda čišćenja lica koristi snagu magneta i posebnu formulu kako bi dubinski očistila kožu, uklonila nečistoće i potaknula cirkulaciju krvi.

 

Masku od željeza možete koristiti kao pojedinačan tretman za revitalizaciju kože lica ili kao omekšavanje kože prije mehaničkog čišćenja. S obzirom na to da ne zahtijeva uporabu vapozona, idealna je opcija za osjetljive kapilare.

 

Proces započinje nanošenjem Maske od željeza na lice, koja će privući sve toksine, masnoće i nečistoće iz vaših pora. Nakon kratkog vremena, maska se uklanja pomoću magneta, ostavljajući kožu svježom, čistom i revitaliziranom.

 

Prednosti Maske od željeza su mnogobrojne. Osim što dubinski čisti kožu, ovaj tretman potiče regeneraciju stanica, smanjuje vidljivost pora, ublažava znakove starenja te ostavlja kožu mekom i sjajnom.

 

Ovo je idealan tretman za sve tipove kože, bez obzira na dob ili probleme s kožom. Međutim, kao i kod svakog kozmetičkog tretmana, postoje određene kontraindikacije. Masku od željeza ne preporučuje se koristiti ako imate otvorene rane, upaljenu kožu, dermatitis, alergije na sastojke maske ili elektroničke medicinske uređaje u tijelu poput srčanih pejsmejkera.

 

Prepustite se luksuznom iskustvu i osjetite transformaciju vaše kože uz Masku od željeza!

 • Koliko često smijem koristiti Masku od željeza?
  - Preporučuje se koristiti Masku od željeza jednom do dva puta tjedno za optimalne rezultate.
 • Mogu li koristiti Masku od željeza ako imam osjetljivu kožu?
  - Da, Maska od željeza je formulirana s obzirom na osjetljivu kožu i ne sadrži agresivne sastojke koji bi mogli iritirati kožu.
 • Koliko dugo traje jedna aplikacija Maske od željeza?
  - Maska se ostavlja da djeluje na licu 8-10 minuta prije nego što se ukloni pomoću magneta.
 • Je li Maska od željeza pogodna za sve dobne skupine?
  - Da, Masku od željeza mogu koristiti osobe svih dobnih skupina.
 • Postoje li neki posebni postupci nakon korištenja Maske od željeza?
  - Nakon uklanjanja Maske od željeza, preporučuje se nježno odmagnetiziranjelica posebnim tonikom i nanošenje hidratantne kreme.
 • Može li se maska kombinanirati i s drugim tretmanima?
  Maska od željeza može se sigurno kombinirati s drugim tretmanima, ali se preporučuje konzultacija s kozmetičkim stručnjakom kako bi se osiguralo da odabrani tretmani neće uzrokovati prekomjerno opterećenje kože ili nepoželjne reakcije.
 • *Niste pronašli odgovor na svoje pitanje?*
  Pošaljite nam brzi upit putem WhatsAppa ili maila, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
bottom of page