top of page

Microneedling: Revolucionarna Tehnika Obnove Kože

Microneedling je inovativna kozmetička tehnika koja koristi male sterilne igle kako bi nježno potaknula prirodnu regeneraciju kože. Ove mikro-iglice stvaraju kontrolirane mikro-perforacije u koži, minimalno oštećujući površinu kože. Iako ovo može zvučati kao oštećenje, važno je napomenuti da su ti mikroskopski tragovi stimulativni i djeluju kao signal za naš organizam da pokrene mehanizme samoobrane i regeneracije kože.

Tijekom tretmana, terapeut koristi microneedling uređaj s finim iglicama koje se lagano pomiču po površini kože. Osim što potiče regeneraciju, microneedling također povećava prodiranje aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože, poboljšavajući njihovu učinkovitost.

Nakon tretmana, možete primijetiti poboljšanje u teksturi kože, smanjenje fine linije i bora, poboljšanje tonusa kože te smanjenje vidljivosti ožiljaka i nepravilnosti u pigmentaciji. Rezultati microneedlinga mogu biti postepeni i zahtijevaju seriju tretmana kako bi se postigla optimalna poboljšanja, ali mnogi klijenti primjećuju značajne promjene već nakon prvih sesija.

 • Koliko često smijem koristiti Masku od željeza?
  - Preporučuje se koristiti Masku od željeza jednom do dva puta tjedno za optimalne rezultate.
 • Mogu li koristiti Masku od željeza ako imam osjetljivu kožu?
  - Da, Maska od željeza je formulirana s obzirom na osjetljivu kožu i ne sadrži agresivne sastojke koji bi mogli iritirati kožu.
 • Koliko dugo traje jedna aplikacija Maske od željeza?
  - Maska se ostavlja da djeluje na licu 8-10 minuta prije nego što se ukloni pomoću magneta.
 • Je li Maska od željeza pogodna za sve dobne skupine?
  - Da, Masku od željeza mogu koristiti osobe svih dobnih skupina.
 • Postoje li neki posebni postupci nakon korištenja Maske od željeza?
  - Nakon uklanjanja Maske od željeza, preporučuje se nježno odmagnetiziranjelica posebnim tonikom i nanošenje hidratantne kreme.
 • Može li se maska kombinanirati i s drugim tretmanima?
  Maska od željeza može se sigurno kombinirati s drugim tretmanima, ali se preporučuje konzultacija s kozmetičkim stručnjakom kako bi se osiguralo da odabrani tretmani neće uzrokovati prekomjerno opterećenje kože ili nepoželjne reakcije.
 • *Niste pronašli odgovor na svoje pitanje?*
  Pošaljite nam brzi upit putem WhatsAppa ili maila, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
bottom of page