top of page

Njega tijela pilingom i maskom od bijele čokolade Afrodite

Njega tijela pilingom i maskom od bijele čokolade Afrodite pruža potpuniju njegu kože tijela, kombinirajući piling radi uklanjanja odumrlih stanica kože s hidratantnom maskom od bijele čokolade radi duboke hidratacije i opuštajuće masaže.

Koraci tretmana:

 1. Piling tijela: Tretman započinje pilingom tijela koji nježno uklanja odumrle stanice kože, ostavljajući kožu glatkom i svježom.

 2. Priprema kože: Nakon pilinga, koža se priprema za masku od bijele čokolade čišćenjem i toniziranjem.

 3. Nanos maske od bijele čokolade: Maska od bijele čokolade nanosi se ravnomjerno na kožu tijela, posebno naglašavajući suha ili problematična područja.

 4. Omatanje tijela: Tijelo se omata u topli ručnik ili foliju kako bi se pojačao učinak hidratacije i potaknula apsorpcija aktivnih sastojaka maske.

 5. Opuštajuća masaža: Nakon određenog vremena djelovanja maske, slijedi opuštajuća masaža tijela kako bi se poboljšala cirkulacija krvi, smanjio stres i potaknula dodatna hidratacija.

 6. Uklanjanje maske: Na kraju tretmana, maska se pažljivo uklanja, otkrivajući svilenkasto meku i hidratiziranu kožu.

Prednosti tretmana:

 • Duboka hidratacija: Maska od bijele čokolade bogata je hranjivim sastojcima koji duboko hidratiziraju kožu, čineći je mekom i elastičnom.

 • Poboljšana tekstura kože: Piling tijela uklanja odumrle stanice kože, dok maska i masaža dodatno njeguju i revitaliziraju kožu.

 • Relaksacija i osvježenje: Tretman pruža osjećaj opuštanja i blagostanja, dok mirisi čokolade potiču osjećaj užitka i zadovoljstva.

 • Koliko često smijem koristiti Masku od željeza?
  - Preporučuje se koristiti Masku od željeza jednom do dva puta tjedno za optimalne rezultate.
 • Mogu li koristiti Masku od željeza ako imam osjetljivu kožu?
  - Da, Maska od željeza je formulirana s obzirom na osjetljivu kožu i ne sadrži agresivne sastojke koji bi mogli iritirati kožu.
 • Koliko dugo traje jedna aplikacija Maske od željeza?
  - Maska se ostavlja da djeluje na licu 8-10 minuta prije nego što se ukloni pomoću magneta.
 • Je li Maska od željeza pogodna za sve dobne skupine?
  - Da, Masku od željeza mogu koristiti osobe svih dobnih skupina.
 • Postoje li neki posebni postupci nakon korištenja Maske od željeza?
  - Nakon uklanjanja Maske od željeza, preporučuje se nježno odmagnetiziranjelica posebnim tonikom i nanošenje hidratantne kreme.
 • Može li se maska kombinanirati i s drugim tretmanima?
  Maska od željeza može se sigurno kombinirati s drugim tretmanima, ali se preporučuje konzultacija s kozmetičkim stručnjakom kako bi se osiguralo da odabrani tretmani neće uzrokovati prekomjerno opterećenje kože ili nepoželjne reakcije.
 • *Niste pronašli odgovor na svoje pitanje?*
  Pošaljite nam brzi upit putem WhatsAppa ili maila, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Kontraindikacije:

 1. Osjetljiva koža: Osobe s osjetljivom kožom ili sklonom iritacijama trebaju izbjegavati agresivne pilinge i maske s jakim mirisima koji mogu izazvati iritacije.

 2. Otvorene rane ili iritacije kože: Osobe s otvorenim ranama, iritacijama kože ili infekcijama trebaju pričekati dok se koža ne zacijeli prije nego što se podvrgnu tretmanu.

 3. Alergije: Osobe koje su alergične na sastojke maske od bijele čokolade trebaju izbjegavati ovaj tretman.

 4. Trudnoća: Trudnice bi se trebale konzultirati sa svojim liječnikom prije tretmana kako bi osigurale da je tretman siguran za njih i njihovu bebu.

 5. Kronične kožne bolesti: Osobe s kroničnim kožnim bolestima poput ekcema ili psorijaze trebaju se konzultirati sa svojim dermatologom prije tretmana.

bottom of page