top of page

Tretman Vacuslim 48

Vacuslim 48 je inovativni tretman oblikovanja tijela koji kombinira naprednu tehnologiju vakuumskog masažnog sustava s aktivnim sastojcima visoke učinkovitosti. Ovaj tretman cilja na smanjenje celulita, oblikovanje tijela, uklanjanje masnih naslaga i poboljšanje tonusa kože.

Kako djeluje Vacuslim 48? Tretman Vacuslim 48 koristi vakuumsku tehnologiju koja potiče cirkulaciju krvi, potiče limfnu drenažu i povećava metabolizam. Aktivni sastojci u proizvodima za njegu kože koji se koriste tijekom tretmana prodireju duboko u kožu, ciljajući na razgradnju masnih stanica i poticanje uklanjanja toksina iz tijela.

 

Kakvi su rezultati tretmana Vacuslim 48? Nakon tretmana, možete očekivati smanjenje vidljivosti celulita, poboljšanje tonusa kože, uklanjanje masnih naslaga te zatezanje i oblikovanje tijela. Redovitim tretmanima možete postići dugotrajne rezultate i poboljšati cjelokupni izgled vašeg tijela.

Koliko tretmana je potrebno? Broj tretmana ovisi o individualnim ciljevima i potrebama tijela. Preporučuje se serija od najmanje 6-8 tretmana, obično jedan ili dva puta tjedno, kako bi se postigli optimalni rezultati.

Je li tretman Vacuslim 48 siguran? Da, Vacuslim 48 je siguran tretman koji je klinički testiran i potvrđen. Međutim, uvijek je važno konzultirati se s stručnjakom prije početka tretmana kako biste osigurali da je tretman prikladan za vas i vaše potrebe.

 • Koliko često smijem koristiti Masku od željeza?
  - Preporučuje se koristiti Masku od željeza jednom do dva puta tjedno za optimalne rezultate.
 • Mogu li koristiti Masku od željeza ako imam osjetljivu kožu?
  - Da, Maska od željeza je formulirana s obzirom na osjetljivu kožu i ne sadrži agresivne sastojke koji bi mogli iritirati kožu.
 • Koliko dugo traje jedna aplikacija Maske od željeza?
  - Maska se ostavlja da djeluje na licu 8-10 minuta prije nego što se ukloni pomoću magneta.
 • Je li Maska od željeza pogodna za sve dobne skupine?
  - Da, Masku od željeza mogu koristiti osobe svih dobnih skupina.
 • Postoje li neki posebni postupci nakon korištenja Maske od željeza?
  - Nakon uklanjanja Maske od željeza, preporučuje se nježno odmagnetiziranjelica posebnim tonikom i nanošenje hidratantne kreme.
 • Može li se maska kombinanirati i s drugim tretmanima?
  Maska od željeza može se sigurno kombinirati s drugim tretmanima, ali se preporučuje konzultacija s kozmetičkim stručnjakom kako bi se osiguralo da odabrani tretmani neće uzrokovati prekomjerno opterećenje kože ili nepoželjne reakcije.
 • *Niste pronašli odgovor na svoje pitanje?*
  Pošaljite nam brzi upit putem WhatsAppa ili maila, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
bottom of page