top of page

Ultrazvučno Čišćenje Lica s Spatulom: Revolucionarni Tretman za Besprijekoran Ten

Dopustite da vaša koža zablista s našim inovativnim ultrazvučnim čišćenjem lica uz pomoć spatule. Ovaj napredni tretman kombinira moć ultrazvuka s precizno dizajniranom spatulom kako bi pružio dubinsko čišćenje, revitalizirajući kožu iznutra prema vani. Iskusite revolucionarnu tehnologiju za sjajnu, blistavu kožu koja izgleda i osjeća se zdravo i svježe.

Ultrazvuk djeluje kao ključni igrač u ovom tretmanu, koristeći visokofrekventne valove za nježnu eksfolijaciju kože i otvaranje pora. Istovremeno, specijalno oblikovana spatula s ultrazvukom dubinski čisti kožu, uklanjajući nečistoće, sebum i mrtve stanice kože koje mogu začepiti pore i izazvati nepravilnosti.

Kroz nježne vibracije i toplinu ultrazvuka, koža se revitalizira i potiče na prirodnu obnovu, ostavljajući je osvježenom i sjajnom. Ovaj tretman također poboljšava apsorpciju hranjivih sastojaka iz proizvoda za njegu kože, maksimizirajući koristi za vašu kožu.

 • Koliko često smijem koristiti Masku od željeza?
  - Preporučuje se koristiti Masku od željeza jednom do dva puta tjedno za optimalne rezultate.
 • Mogu li koristiti Masku od željeza ako imam osjetljivu kožu?
  - Da, Maska od željeza je formulirana s obzirom na osjetljivu kožu i ne sadrži agresivne sastojke koji bi mogli iritirati kožu.
 • Koliko dugo traje jedna aplikacija Maske od željeza?
  - Maska se ostavlja da djeluje na licu 8-10 minuta prije nego što se ukloni pomoću magneta.
 • Je li Maska od željeza pogodna za sve dobne skupine?
  - Da, Masku od željeza mogu koristiti osobe svih dobnih skupina.
 • Postoje li neki posebni postupci nakon korištenja Maske od željeza?
  - Nakon uklanjanja Maske od željeza, preporučuje se nježno odmagnetiziranjelica posebnim tonikom i nanošenje hidratantne kreme.
 • Može li se maska kombinanirati i s drugim tretmanima?
  Maska od željeza može se sigurno kombinirati s drugim tretmanima, ali se preporučuje konzultacija s kozmetičkim stručnjakom kako bi se osiguralo da odabrani tretmani neće uzrokovati prekomjerno opterećenje kože ili nepoželjne reakcije.
 • *Niste pronašli odgovor na svoje pitanje?*
  Pošaljite nam brzi upit putem WhatsAppa ili maila, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.
bottom of page